Voor organisaties

Hulpzoeker Westland is ontwikkeld door de gemeente Westland in samenwerking met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn. De inhoud van de website is gemaakt samen met lokale inwoners, stichtingen en organisaties.

Uw organisatie op Hulpzoeker Westland

Heeft u interesse in een vermelding voor uw organisatie op Hulpzoeker Westland? Dat kan, onder bepaalde voorwaarden.

Biedt u medische zorg, vrijwilligerswerk of activiteiten?

Op Hulpzoeker Westland verwijzen we inwoners voor medische zorg, vrijwilligerswerk en activiteiten rechtstreeks naar het actuele en uitgebreide aanbod op onderstaande websites. Heeft u aanbod dat hierbij past? U kunt zich bij deze websites gratis aanmelden voor een vermelding:

Biedt u hulpaanbod in het sociaal domein?

En is uw aanbod vrij toegankelijk voor onze inwoners, zonder indicatie van de gemeente Westland of Sociaal Kernteam Westland? Stuur dan in een e-mail naar hulpzoeker@gemeentewestland.nl

  • de inhoud van het aanbod (max. 50 woorden);
  • of er kosten verbonden zijn aan het aanbod;
  • een foto of afbeelding;
  • webadres, bezoekadres, telefoonnummer en/of e-mailadres.

De gemeente Westland en haar partners beoordelen of uw aanbod past binnen Hulpzoeker Westland. We behouden het recht voor om uw aanbod niet op de website op te nemen.

Wilt u een wijziging doorgeven?

Mail ons

Heeft u een wijziging of aanvulling voor ons? Mail dan naar:

hulpzoeker@gemeentewestland.nl

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.