Bij wie moet ik zijn?

Heeft u vragen over inburgering? Deze mensen staan voor u klaar:

Gemeente Westland

Uw contactpersoon van de gemeente begeleidt u bij uw inburgering. Samen maakt u afspraken over uw inburgering. Zo weet u snel de weg om mee te kunnen doen aan het leven hier.

Telefoon: 06 16 05 86 20
Email: rvdeeze@gemeentewestland.nl

VluchtelingenWerk

Medewerkers van VluchtelingenWerk Westland begeleiden vluchtelingen in Westland. Zij helpen u om hier een leven op te bouwen. Denk hierbij aan:

  • formulieren invullen
  • een huisarts vinden
  • de woning inrichten
  • administratie en de post lezen
  • een school voor de kinderen regelen

Telefoon: 0174-442120
E-mail: admin-westland@vluchtelingenwerk.nl

Patijnenburg

Patijnenburg verzorgt de inburgeringstrajecten voor deelnemers aan de B1- en Z-route. Patijnenburg helpt u ook met het vinden van een baan. Werken helpt om u sneller thuis te voelen en financieel zelfstandig te worden.

Ze helpen u ook met het leren van de taal.

Telefoon 0174 - 272000
E-mail info@patijnenburg.nl

Bibliotheek Westland

Bibliotheek Westland helpt u op verschillende manieren bij het inburgeren. Bijvoorbeeld door de taal te leren spreken en schrijven. Er zijn meerdere trainingen die u kunt volgen.

Telefoon: 0174- 226404
E-mail: info@bibliotheekwestland.nl

Vitis Welzijn

Vitis biedt verschillende activiteiten in de buurt aan. Zij zorgen voor ontmoetingen als u zich eenzaam voelt, bieden hulp aan waar dat nodig is en helpen u nieuwe mensen te leren kennen.

Telefoon: 0174 – 630358
E-mail: info@vitiswelzijn.nl

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.