Voor iedereen met vragen over welzijn, zorg, gezin, werk en inkomen

Proclaimer

Gemeente Westland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Hulpzoeker Westland doet er alles aan om de website actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Copyright

Het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van Hulpzoeker Westland en de vermelde partners op de website. Tekstueel materiaal mag alleen hergebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Wanneer u gebruik wilt maken van beeldmateriaal, of tekstueel materiaal op een andere wijze wilt gebruiken, neemt u altijd eerst contact op met Hulpzoeker Westland.

Links naar derden

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Hulpzoeker Westland worden beheerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor het gemak van de gebruiker verstrekt. Hulpzoeker Westland heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten en/of diensten.

Algemene aansprakelijkheid

Hulpzoeker Westland sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle schade, directe en indirecte, uit welken hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiende uit of verband houdende met het gebruik van informatie, producten of diensten die via Hulpzoeker Westland worden aangeboden.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Het kan zijn dat tijdens uw bezoek aan de website zogenaamde cookies op uw computer worden geplaatst. Deze cookies zijn kleine tekstbestandjes die alleen gebruikt worden om het aantal bezoekers op de website te meten en om de gebruikerservaring op de website te blijven verbeteren.

Toegankelijkheid

Gemeente Westland streeft naar toegankelijkheidseisen van DigiToegankelijk.nl op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten.

Ontwikkeld door

De gemeente Westland ontwikkelde samen met Patijnenburg, het Sociaal Kernteam Westland en Vitis Welzijn de website Hulpzoeker Westland.

Heeft u opmerkingen? Of ziet u informatie die niet juist is of aangevuld moet worden? Mail ons op: hulpzoeker@gemeentewestland.nl

Wilt u liever persoonlijk contact?

Of komt u er niet uit? Wij helpen u persoonlijk. Professionals en vrijwilligers in Westland staan voor u klaar. Zij helpen u om makkelijk hulp te vinden. En zij adviseren welke organisatie het beste bij uw situatie past.